Bauknecht ECTM 8145 SW Návod k použití Strana 29

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 59
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 28
29
KZ
TEMPERATURE
END TIME
COOK TIME
40°c 03:00
10:20
Yoghurt
шамамен 100 г


қоспаны


ыдыстарды
уақытты

йогуртты суытып,



ескертпе:



Yoghurt
Disinfection
Preservation
For making of yoghurt
q
w
e


йогурт жасауға арналған.







q
OK / таңдау түймесін Басыңыз.
w
уақытты орнату үшін жоғары/тӨмен

e
іске қосу түймесін Басыңыз.
Zobrazit stránku 28
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 58 59

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře