Bauknecht BMTMS 8145/SW Návod k použití Strana 32

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 31
32
SPECIAL  DOUGH PROVING
TURN THE MULTIFUNCTION KNOB to the Special position.
TURN THE ADJUST KNOB to the Dough Proving position.
PRESS THE OK BUTTON to confirm your selection.
TURN THE ADJUST KNOB to set the cooking time.
PRESS THE OK BUTTON to confirm your setting.
PRESS THE START BUTTON.
U
SE THIS FUNCTION to prove your dough. The oven temperature is kept
at 35°C.
NOTE: If time is not set, this function will run until you open the door
or press the Stop button. If you don’t interrupt this function it will
automatically shut off after 4 hours.
Special

For proving your dough
Dough Proving
Keep Warm
END TIME
COOK TIME
Dough Proving
TEMPERATURE
00:00
--:--
35°C
END TIME
COOK TIME
Dough Proving
TEMPERATURE
00:00
--:--
35°C
Zobrazit stránku 31
1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře